JAKO Naujoji Kolekcija Performance

JAKO Naujoji Kolekcija Performance

 

Performance - kito lygio komandinė apranga

Su nauja PERFORMANCE komandine kolekcija darome pareiškimą šiuolaikiniam komandiniam sportui. PERFORMANCE yra pirmoji mūsų komandų linija, kurioje visi vienuolika stilių yra pagaminti iš 100% perdirbto poliesterio ir pažymėti JAKO ekologiškos gamybos ženklu. Dinamiškas dizainas su kontrastingais elementais pečių srityje perkelia kolekciją į naują lygį.

Kolekcija PERFORMANCE

Komandos kolekcijoje – vienuolika skirtingų stiliaus variantų. Galimi iki aštuonių spalvų variantų, 116 - 4XL ir 34 - 44 dydžių. Įvairių treniruočių ir laisvalaikio stilių dėka PERFORMANCE siūlo optimalią aprangą kiekvienai komandai.

Esminiai Momentai

PERFORMANCE komandinė linija yra mūsų pareiškimas komandiniam sportui 2022 metais, žavintis ne tik grafiniu ir dinamišku dizainu, bet ir sportišku kirpimu. Unikalus žakardo dizainas pečių srityje daro PERFORMANCE nepakartojamą.

Kolekcijos laikas

Su terminu iki 2025 m., Performance komandų liniją galima užsakyti kitiems 3 metams. Tai reiškia, kad nėra jokių problemų nešioti komandinę kolekciją keletą metų ir aprūpinti ja naujus atvykstančius sportininkus. Tai daro komandos liniją ypač tvarią.

Medžiaga

Performance medžiagos yra labai funkcionalios. „Performance teamline“ yra pirmoji mūsų komandų linija, pagaminta iš 100 % perdirbto poliesterio. Perdirbtas poliesteris yra pralaidus orui ir sugeria drėgmę, susidariusią ant odos bei perneša į tekstilės paviršių.

Žakardas

Įspūdinga „Performance“ kolekcijos savybė – iš žakardo pagamintas pečių paviršius, kurį galima rasti ant visų bliuzonų. Žakardas yra tam tikras audinių pynimo tipas, leidžiantis kurti sudėtingus raštus. Žakardo audiniai yra pagaminti specialiomis žakardo staklėmis, todėl yra patvarūs ir atsparūs.

Žakardo medžiaga

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant